• NL

Informatieavond over brughoektumor

Datum
01-11-2016

Locatie
Alkmaar, Pieter van Foreestzaal (015)

Tijdstip
19:00 - 21:30 uur

Doelgroep
Patienten met brughoektumor, hun naasten en andere geïnteresseerden

Noordwest Ziekenhuisgroep organiseert samen met Stichting Hoormij op dinsdag 1 november  een informatieavond over een brughoektumor. Dit is een goedaardig gezwel dat groeit vanuit de omhulling (zenuwschede) van de evenwichtszenuw.

Programma
Tijdens het programma geven de specialisten van Noordwest dr. Th.J. Warmendam (KNO-arts), dr. B. Moraal (radioloog), drs. B. Idema (neurochirurg) en H. van der Heide (radiotherapeut) uitleg over een brughoektumor. Ook komen hierbij de verschillende behandelingsmogelijkheden aan de orde en welke afwegingen er dan worden gemaakt. Daarnaast vertellen de specialisten over de nieuwe ontwikkelingen.
Mw. H. Hannema en N. Berghuis-Mantjes (casemanagers van Noordwest) geven uitleg over de verpleegkundige ondersteuning bij de behandeling.
Daarna komen de heren R. Dreef en W. Andree Wiltens van Stichting Hoormij aan het woord om over hun eigen ervaringen te vertellen met hun behandeling.
Tot slot is er gelegenheid om vragen te stellen. De avond wordt afgesloten met lotgenotencontact. Vragen, emoties en onzekerheden kunnen dan gedeeld worden met onze ervaringsdeskundigen en andere deelnemers.

Aanmelden
Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Dit kan na aanmelding bij Stichting Hoormij via e-mail nicole.vandalen@stichtinghoormij.nl of telefoonnummer 030 - 635 4007. Een schrijftolk en ringleiding zijn aanwezig.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda