• NL
Gepubliceerd: 23-12-2016, laatst gewijzigd: 23-12-2016

Kerstkaartenactie voor patiënten UPDATE

Namens onze patiënten hartelijk dank voor alle lieve berichten, mooie tekeningen, extra versierde kaarten, cadeautjes en prachtige gedichten. 


Lees ook de volgende reacties:

 

Oorspronkelijk bericht 9 december 2016:

Dat patiënten zich welkom en thuis voelen in ons ziekenhuis, vinden we heel belangrijk. Helemaal tijdens de feestdagen. Om die reden organiseert Noordwest een kerstkaartenactie.

Hoe ziet de kerstkaartenactie eruit?

Bent u inwoner van de regio Alkmaar, Schagen, Heerhugowaard, Den Helder of Texel? Dan ontvangt u dit weekend een folderpakket met daarin een Noordwest-kerstkaart. Aan deze kerstkaart is een andere kerstkaart bevestigd. Wij vragen u die kaart terug te sturen met een persoonlijk bericht, gedicht of spreuk. Uw kaart delen we uit aan onze patiënten. Op die manier willen we hen tijdens de feestdagen verrassen met een mooie kaart.

4 versies

De actie kent 4 verschillende versies. Zo is er een kaart met een kerstbal, kaars, kerstsokken en kinderen bij een kerstboom.

Kerstkaarten

Hart onder de riem

We hopen dat u en velen met u de kaart terugsturen, zodat we onze patiënten tijdens de feestdagen een hart onder de riem kunnen steken. Hartelijk dank alvast voor uw moeite.

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws