• NL

GEANNULEERD: Den Helder, informatiebijeenkomst bevallen

Datum
01-10-2020

Locatie
Zr. Kueterzaal, locatie Den Helder

Tijdstip
19:00 - 21:00 uur

Doelgroep
zwangere vrouwen en hun naasten

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd. U kunt de voorlichtingsfilm bekijken over bevallen en kraambed in Den Helder.


De afdeling verloskunde, locatie Den Helder organiseert een informatiebijeenkomst over bevallen. Zo kunt u zich als aanstaande ouder goed voorbereiden. U bent van harte welkom.

Programma
Tijdens de bijeenkomst staat de gang van zaken op de verloskamers en de verpleegafdeling centraal. Verschillende deskundigen komen aan het woord. Er is ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen. Tot slot krijgen de aanwezigen (zo mogelijk) een rondleiding op de verloskamers en couveuse afdeling.

Aanmelden
Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelden noodzakelijk. Belangstellenden kunnen hiervoor een e-mail sturen naar bevallen-denhelder@nwz.nl.Vermeld in uw mail:

  • naam bijeenkomst
  • datum bijeenkomst
  • uw naam
  • met hoeveel personen wilt u komen?
  • uw telefoonnummer

Binnen 1 week ontvangt u een bevestigingsmail. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

 

Meer informatie
Toegang van de bijeenkomst is gratis. Deze bijeenkomst wordt meerdere keren in het jaar georganiseerd. Ook de afdeling verloskunde op locatie Alkmaar houdt bijeenkomsten over bevallen en kraambed. De bijeenkomsten vindt u terug in de agenda op onze website.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda