• NL

Alkmaar: Familiehuis Noordwest 25 jaar – open huis!

Datum
16-01-2020

Locatie
Familiehuis Noordwest, Akerslaan 25 Alkmaar

Tijdstip
10:00 - 16:00 uur

Doelgroep
belangstellenden

Het Familiehuis in Alkmaar bestaat 25 jaar. Om dit te vieren organiseert het Familiehuis een open huis. U bent van harte welkom voor een rondleiding met koffie/thee of frisdrank en iets lekkers.

Het Familiehuis
Het Familiehuis heeft de afgelopen jaren voor velen een thuis kunnen bieden in moeilijke tijden. Steeds opnieuw horen de vrijwilligers van het Familiehuis hoe fijn het is om in die situatie dichtbij een dierbare te kunnen zijn of hier te kunnen verblijven als u zelf een behandeling moet ondergaan.

Al 25 jaar een warm huis
Dit fijne thuis is meer dan een dak boven het hoofd. Het is een plek waar bewoners vaak veel steun vinden aan elkaar, al 25 jaar! Het Familiehuis gaat door en wil ook de komende 25 jaar tot steun zijn. Een warm huis, een huis waar onze gasten zich ‘thuis’ kunnen voelen. Een huis, waarbij de vrijwilligers met alle liefde ‘ontzorgen’. Dat is wat het Familiehuis het liefste doet, ook de komende 25 jaar!

Meer informatie
Aanmelden is niet nodig, er is op deze dagen tussen 10:00 en 16:00 uur vrije inloop. Kijk voor meer informatie over het Familiehuis en overnachten in het huis op www.nwz.nl/familiehuis of neem telefonisch contact op, 072 - 503 7310.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda