• NL

GEANNULEERD: vermoeidheid bij kanker themamiddag, Den Helder

Datum
21-01-2021

Locatie
Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a (HOC gebouw)

Tijdstip
13:30 - 15:30 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Vanwege de huidige coronamaatregelen is deze bijeenkomst geannuleerd.


Wilt u meer weten over vermoeidheid bij kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Vermoeidheid bij kanker gaat vaak niet vanzelf over en lijkt anders te zijn dan normale vermoeidheid. Mogelijke vragen die u kunt hebben rondom dit onderwerp zijn:

 • wat betekent deze vermoeidheid voor het dagelijks leven?
 • hoe kan ik hier het beste mee omgaan?
   

Deskundigen Joke de Wit en Tamara Pasterkamp, gespecialiseerd verpleegkundigen oncologie bij Omring, gaan in op de bovenstaande vragen. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: Inloophuis Den Helder
De themamiddag wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a (HOC gebouw), 1784 AM Den Helder. De toegang is gratis.
Vanwege de maatregelen rondom corona gelden tijdens de bijeenkomst de volgende regels:

 • heeft u klachten die bij corona passen? Dan kunt u niet deelnemen aan de bijeenkomst
 • u draagt bij binnenkomst en bij het verlaten van de zaal een mondkapje, als u plaats heeft genomen mag u het masker afzetten
 • bij chronische hoest en/of niesklachten ontvangt u een medisch masker bij de ingang
 • bij de ingang noteren wij uw naam en telefoonnummer en desinfecteert u de handen
 • u volgt de looproute zoals aangegeven in de zaal
 • u houdt zich aan de 1,5 meter afstand, zowel bij lopen als zitten. De zaal heeft voldoende ruimte om u zich hieraan te houden
   

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223 - 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren de themabijeenkomsten over kanker. Deze bijeenkomst is de 3e van een serie van 6 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.inloophuisdenhelder.nl.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda