• NL

Hormoontherapie bij prostaatkanker themamiddag

Datum
08-02-2022

Locatie
Wijkcentrum Overdie

Tijdstip
13:30 - 15:30 uur

Doelgroep
mannen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over hormoontherapie bij prostaatkanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Eén van de mogelijke behandelingen bij prostaatkanker is hormoontherapie. De volgende vragen staan deze middag centraal: wat is hormoontherapie en hoe werkt het? Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van hormonale therapie en hoe kunt u daar mee om gaan?

Een casemanager van de urologische oncologie binnen Noordwest gaat in op de bovenstaande vragen. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: Wijkcentrum Overdie
De themamiddag wordt gehouden in Wijkcentrum Overdie, in de Rode + Okerzaal:Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH in Alkmaar. Toegang is gratis.
Vanwege de coronamaatregelen gelden tijdens de bijeenkomst de volgende regels:

  • heeft u klachten die bij corona passen? Dan kunt u niet deelnemen aan de bijeenkomst
  • u draagt bij binnenkomst en bij het verlaten van de zaal een mondkapje, als u plaats heeft genomen mag u het masker afzetten
  • bij chronische hoest en/of niesklachten ontvangt u een medisch masker bij de ingang
  • bij de ingang noteren wij uw naam en telefoonnummer en desinfecteert u de handen
  • u volgt de looproute zoals aangegeven in de zaal
  • u houdt zich aan de 1,5 meter afstand, zowel bij lopen als zitten. De zaal heeft voldoende ruimte om u zich hieraan te houden
     

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden, er geldt een maximum van 30 deelnemers. Om aan te melden kunt u contact opnemen met ‘t Praethuys, info@praethuys.nl of 072 - 511 3644. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
‘t Praethuys en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 1e bijeenkomst van een serie van 4 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.

Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.praethuys.nl.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda