• NL

Den Helder: Radiotherapie themamiddag kanker

Datum
24-02-2023

Locatie
Inloophuis Den Helder

Tijdstip
14:00 - 16:00 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over radiotherapie (bestraling)? Kom dan naar deze themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Ongeveer de helft van alle kankerpatiënten wordt behandeld met radiotherapie (bestraling). Mogelijke vragen die u kunt hebben rondom bestraling zijn:

  • wat is bestraling nu eigenlijk?
  • wat is de werking en wat zijn de eventuele bijwerkingen?
  • hoe kunt u de bestralingsperiode zo goed mogelijk doorkomen?
  • wat zijn de ontwikkelingen?

Dr. Hugo van der Heide, radiotherapeut Noordwest, is als spreker aanwezig om op bovenstaande vragen in te gaan. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen.

Het Inloophuis Den Helder
De themamiddag wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a (HOC gebouw), 1784 AM in Den Helder. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223 - 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren de themamiddagen over kanker. Deze themamiddag is de 3e van een serie van 4 bijeenkomsten. De themamiddagen staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht. Bij iedere middag is een deskundige aanwezig. In het agendaoverzicht vindt u de andere themamiddagen over kanker terug. Meer informatie over het Inloophuis vindt u op www.inloophuisdenhelder.nl

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda