• NL

Alkmaar: Hormoontherapie bij prostaatkanker themamiddag

Datum
14-02-2023

Locatie
Wijkcentrum Overdie

Tijdstip
14:00 - 16:00 uur

Doelgroep
mannen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over hormoontherapie bij prostaatkanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Eén van de mogelijke behandelingen bij prostaatkanker is hormoontherapie. De volgende vragen staan deze middag centraal: wat is hormoontherapie en hoe werkt het? Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van hormonale therapie en hoe kunt u daar mee om gaan?

Deskundigen mevrouw S. Louwe en mevrouw R. Sluiter (casemanagers urologische oncologie Noordwest) gaan in op de bovenstaande vragen. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: Wijkcentrum Overdie
De themamiddag wordt gehouden in Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH in Alkmaar. Toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden, er geldt een maximum van 25 deelnemers. Om aan te melden kunt u contact opnemen met ‘t Praethuys, 072 - 511 3644 of info@praethuys.nl. Vermeld in de mail uw naam en aantal personen waarmee u komt. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
’t Praethuys, Evean en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 1e bijeenkomst van een serie van 4 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.
Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.praethuys.nl.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda