• NL

Open Dag op 18 maart 2017

Datum
18-03-2017

Locatie
Alkmaar en Den Helder

Tijdstip
11:00 - 15:00 uur

Doelgroep
belangstellenden

Op zaterdag 18 maart is de landelijke Open Dag van de Zorg. Ook wij doen mee met deze Open Dag en zetten tussen 11.00 en 15.00 uur de deuren van de locaties Alkmaar en Den Helder open voor bezoekers.

Programma

In beide ziekenhuizen staan stands met informatie over de zorg in ons ziekenhuis en is er gelegenheid om afdelingen te bezoeken. Een groot aantal specialismen neemt deel. Zo tonen de medewerkers van orthopedie  modellen van heup- en knieprotheses en kunnen bezoekers bij oncologie informatie krijgen over o.a. hoofdhuidkoeling bij een chemokuur. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan radiologie, endoscopie, cardiologie, borstkliniek (locatie Alkmaar),  nierdialyse (locatie Den Helder) en revalidatie (locatie Den Helder).

Testjes en onderzoeken

Op een aantal poli’s kunt u testjes ondergaan zoals een gehoortest en een fit-test. Ook is het mogelijk om cholesterol en bloedsuiker te laten prikken en de bloeddruk te laten meten. Een ontspannende handmassage behoort ook tot de mogelijkheden.

Werkgeversplein

Op het werkgeversplein kunt u meer informatie krijgen over Noordwest Ziekenhuisgroep als werkgever. Op het plein kunt u onder andere kennismaken met ons opleidingsinstituut Noordwest Academie. Ook kunt u een overzicht krijgen van onze vacatures en onze nieuwe campagne ‘Zit er ook een Noordwester in jou?’ bekijken. Op het werkgeversplein is ook een Meet & Greet. Daar kunt u in gesprek met medewerkers van Noordwest. Met wie? Dat houden we nog even geheim! Maar u mag ze alles vragen!

Smoothie workshop

Tijdens de Open Dag zijn er meerdere smoothie workshops! Tijdens de workshop krijgt u uitleg over hoe u een smoothie maakt en welke ingrediënten het beste bij elkaar passen. Uiteraard gaan we ook proeven!
Wanneer: 11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur en bij genoeg animo ook om 14.00 uur.
Waar: centrale hal in Den Helder, personeelsrestaurant in Alkmaar
Aantal deelnemers per workshop: maximaal 10

Fotohoek met onze nieuwe bedrijfskleding

Op beide locaties hebben we een fotohoek ingericht met daarbij een kledingrek met onze nieuwste bedrijfskleding en andere attributen! Hoe ziet u er uit als arts of als verpleegkundige?! Omkleden en op de foto! Alleen of met het hele gezin, het kan! We maken de foto en u krijgt een afdruk mee naar huis! De leukste foto’s posten wij in de week na de Open Dag op onze Facebookpagina.

Voor de kids

Ieder kind kan tijdens de Open Dag met zijn pop, beer of knuffel naar de dokter in het Teddyberenhospitaal. Onze speciale dokters staan klaar om ze eens goed te onderzoeken. Bezoek het Teddyberenhospitaal vroeg, want vol = vol. Voor de kinderen hebben we ook een mooie kleurplaat. Een deskundige jury beoordeelt ze en de mooiste kleurplaten worden beloond met een prijs!

Meer informatie

De komende tijd vullen we het programma verder in. Zowel op onze website als op onze Facebookpagina houden we u op de hoogte! Hou de datum vrij!

#samenbeter #samendebeste

 

 

 

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda