• NL

AFGELAST! Informatieavond over reumatische aandoeningen van de elleboog

Datum
06-09-2017

Locatie
Alkmaar, Pieter van Foreestzaal (015)

Tijdstip
19:30 - 21:30 uur

Doelgroep
belangstellenden

Deze bijeenkomst is AFGELAST!

De Reumapatiëntenvereniging Alkmaar e.o. organiseert samen met het team orthopedie Noordwest Ziekenhuisgroep (Noordwest), een informatieavond over ‘reumatische aandoeningen van de elleboog’. Patiënten met deze reumatische aandoening en belangstellenden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst is op woensdagavond 6 september van 19:30 tot 21:30 uur in locatie Alkmaar, Pieter van Foreestzaal. De zaal is vanaf 19:00 uur open en de toegang is gratis.

Programma
Tijdens deze bijeenkomst vertelt dr. O.P.P. Temmerman, orthopedisch chirurg, over reumatische aandoeningen van de elleboog. Zo legt hij de diverse reumatische afwijkingen uit. Verder gaat hij dieper in op de chirurgische opties, behandelingsmogelijkheden en complicaties. Aan het einde van de bijeenkomst is er volop gelegenheid om vragen te stellen. 

Aanmelden
Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de afdeling patiëntenvoorlichting, locatie Alkmaar via info-alkmaar@nwz.nl of telefoon 072 - 548 3500.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda