• NL

Den Helder: Prostaatkanker thema-avond

Datum
19-09-2018

Locatie
Inloophuis Den Helder

Tijdstip
19:00 - 21:00 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over de behandelmogelijkheden bij prostaatkanker? Kom dan naar de thema-avond over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Er bestaan veel mogelijkheden om prostaatkanker te behandelen. Mogelijke vragen die u hierover kunt hebben zijn:

  • welke behandelingsmogelijkheden zijn er?
  • wat houden de behandelingen in voor mij en mijn naasten?
  • welke ervaring hebben andere mensen?


Deskundigen R. Regensburg, uroloog en S. Westerlaken-Moree, verpleegkundig specialist oncologische urologie, gaan op de bovenstaande vragen in. Ook kunt u tijdens deze avond uw vragen stellen.

Locatie: Inloophuis Den Helder
De thema-avond wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a, 1784 AM Den Helder. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze thema-avond bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223 - 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder, Omring en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze avond. Het is de 1e bijeenkomst van een serie van 8 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.
Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.inloophuisdenhelder.nl/.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda