• NL

Den Helder: Kanker en (klein)kinderen themamiddag

Datum
10-01-2019

Locatie
Inloophuis Den Helder

Tijdstip
13:30 - 15:30 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over kanker en (klein)kinderen? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Mogelijke vragen die u kunt hebben rondom het thema kanker en (klein)kinderen zijn:

  • wat betekent het voor jonge kinderen, pubers en jong volwassenen om een vader, moeder, opa of oma met kanker te hebben?
  • wat vertel je als je kanker hebt?
  • welke reacties zijn er te verwachten en verschilt dat per leeftijd?
  • zijn er manieren om hen te helpen?
     

Deskundige mevr. M. van Twillert, kindertherapeut, gaat op de bovenstaande vragen in. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: Inloophuis Den Helder
De themamiddag wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a, 1784 AM Den Helder. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223- 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder, Omring en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 4e bijeenkomst van een serie van 8 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.
Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.inloophuisdenhelder.nl/.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda