• NL

Den Helder: Vermoeidheid bij kanker themamiddag

Datum
14-02-2019

Locatie
Inloophuis Den Helder

Tijdstip
13:30 - 15:30 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over vermoeidheid bij kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Vermoeidheid bij kanker gaat vaak niet vanzelf over en lijkt anders te zijn dan normale vermoeidheid. Mogelijke vragen die u kunt hebben rondom dit onderwerp zijn:

  • Wat betekent deze vermoeidheid voor het dagelijks leven?
  • Hoe kan ik hier het beste mee omgaan?
     

Deskundigen J. de Wit en K. van der Zon, gespecialiseerd verpleegkundigen oncologie bij Omring, gaan in op de bovenstaande vragen. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: Inloophuis Den Helder
De themamiddag wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a, 1784 AM Den Helder. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223 - 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder, Omring en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 5e bijeenkomst van een serie van 8 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.
Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.inloophuisdenhelder.nl.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda