• NL

Den Helder: Kanker, hormoontherapie bij vrouwen themamiddag

Datum
09-05-2019

Locatie
Inloophuis Den Helder

Tijdstip
13:30 - 15:30 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over hormonale therapie bij vrouwen met kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Verschillende vormen van kanker worden behandeld met hormonale therapie. Mogelijke vragen die u kunt hebben over hormonale therapie zijn:

  • wat is hormonale therapie?
  • hoe werkt hormonale therapie?
  • wat zijn de mogelijke bijwerkingen en hoe kunt u daarmee omgaan?


Deskundige mevr. E. Beer, verpleegkundig specialist oncologie, gaat op de bovenstaande vragen in. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen.

Locatie: Inloophuis Den Helder
De themamiddag wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a, 1784 AM Den Helder. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223 - 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder, Omring en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 8e bijeenkomst van een serie van 8 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.
Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op http://www.inloophuisdenhelder.nl/.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda