• NL

Alkmaar: Radiotherapie themamiddag

Datum
11-12-2018

Locatie
't Praethuys Alkmaar

Tijdstip
14:00 - 16:00 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over radiotherapie bij kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Ongeveer de helft van alle kankerpatiënten wordt behandeld met radiotherapie (bestraling). Mogelijke vragen die u kunt hebben over radiotherapie zijn:

  • wat is bestraling nu eigenlijk?
  • wat is de werking en wat zijn de eventuele bijwerkingen?
  • hoe kunt u deze bestralingsperiode zo goed mogelijk doorkomen?
     

Deskundige dhr. J.M. Uppelschoten, radiotherapeut-oncoloog in Noordwest, gaat op bovenstaande vragen in. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: ’t Praethuys Alkmaar
De themamiddag wordt gehouden in ’t Praethuys, Westerweg 50, 1815 DG Alkmaar. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze middag bij te wonen is het noodzakelijk om u bij ’t Praethuys aan te melden, via info@praethuys.nl of 072 – 511 3644. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
’t Praethuys, Evean en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 4e bijeenkomst van een serie van 11 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige van Evean of Noordwest aanwezig.
Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.praethuys.nl.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda