• NL

Alkmaar: Kanker, in balans blijven themamiddag

Datum
15-01-2019

Locatie
't Praethuys Alkmaar

Tijdstip
14:00 - 16:00 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over in balans blijven bij kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Met de diagnose kanker kunt u een moeilijk en onvoorspelbare tijd tegemoet gaan. U en uw naasten kunnen hierdoor uit balans raken. Daarom besteden wij graag aandacht aan dit onderwerp door met elkaar in gesprek te gaan, informatie uit te wisselen en handvatten te geven. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen.
Mevrouw P. Engberts, medisch maatschappelijk werker oncologie Noordwest, is als deskundige aanwezig.

Locatie: ’t Praethuys Alkmaar
De themamiddag wordt gehouden in ’t Praethuys, Westerweg 50, 1815 DG Alkmaar. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze middag bij te wonen is het noodzakelijk om u bij ’t Praethuys aan te melden, via info@praethuys.nl of 072 – 511 3644. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
’t Praethuys, Evean en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 5e bijeenkomst van een serie van 11 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige van Evean of Noordwest aanwezig.
Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze website en op www.praethuys.nl.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda