• NL

Den Helder: stress bij kanker themamiddag

Datum
10-10-2019

Locatie
Inloophuis Den Helder

Tijdstip
13:30 - 15:30 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over stress bij kanker? Kom dan naar de themamiddag over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Het hebben van kanker kan spanning met zich mee brengen, wat kan leiden tot stress. Stress heeft een negatieve invloed op hoe u zich voelt en hoe u uw klachten ervaart. Het kan u en uw naasten uit balans brengen. Daarom is het belangrijk om met stress te leren omgaan.

Mogelijke vragen die u kunt hebben rondom dit onderwerp zijn:

  • welke mogelijkheden zijn er om stress te leren hanteren?
  • wat helpt u wel of juist niet?

Deskundige Hester Redeker, klinisch psycholoog, gaat op de bovenstaande vragen in. Ook kunt u tijdens deze middag uw vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Locatie: Inloophuis Den Helder
De themamiddag wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a (HOC gebouw), 1784 AM Den Helder. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223 - 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 2e bijeenkomst van een serie van 8 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.

Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is te vinden in de agenda en op www.inloophuisdenhelder.nl.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda