• NL

Den Helder: seksualiteit en intimiteit bij prostaatkanker thema-avond

Datum
11-09-2019

Locatie
Inloophuis Den Helder

Tijdstip
19:00 - 21:00 uur

Doelgroep
mensen met kanker en hun naasten

Wilt u meer weten over seksualiteit en intimiteit bij prostaatkanker? Kom dan naar de thema-avond over dit onderwerp. U bent van harte welkom.

Programma
Prostaatkanker kan gevolgen hebben op seksualiteit en intimiteit. Mogelijke problemen zijn schuldgevoel, spanning, communicatie met de partner en erectieproblemen. Het kan voor veel patiënten met prostaatkanker een beladen onderwerp zijn, maar het is wel een belangrijk onderdeel van kwaliteit van leven.
Deskundigen Astrid Blok, klinisch psycholoog Noordwest en René Landman, voorzitter ProstaatKankerStichting.nl vertellen u hier meer over. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

Locatie: Inloophuis Den Helder
De themamiddag wordt gehouden in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a (HOC gebouw), 1784 AM Den Helder. De toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze thema-avond bij te wonen is het noodzakelijk om u aan te melden. U kunt hiervoor contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223 - 74 7041. Bent u verhinderd, wilt u dit dan doorgeven?

Informatie
Inloophuis Den Helder en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren deze middag. Het is de 1e bijeenkomst van een serie van 8 bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunt u afzonderlijk bijwonen. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig.

Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is te vinden in de agenda en op www.inloophuisdenhelder.nl.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Agenda