• NL
Gepubliceerd: 15-11-2019, laatst gewijzigd: 20-11-2019

Landelijke actiedag op 20 november

De onderhandelingen over een nieuwe cao voor de ziekenhuizen hebben nog geen resultaat opgeleverd. De vakbonden hebben daarom bekendgemaakt dat woensdag 20 november medewerkers op meerdere afdelingen en poliklinieken in Noordwest Ziekenhuisgroep actie gaan voeren en niet bereikbaar zijn. Het betreft afdelingen in onze ziekenhuislocaties in Alkmaar en Den Helder, locatie Schagen, Pijncentrum Noordwest in Alkmaar en de Labotheek in Alkmaar. De spoedeisende zorg gaat altijd door.

Afspraak verplaatsen
Patiënten die woensdag 20 november a.s. een afspraak hebben die niet door kan gaan, krijgen vanaf vrijdag 15 november persoonlijk bericht. Er wordt een nieuwe afspraak gepland. Wij begrijpen dat dit voor de desbetreffende patiënten heel vervelend is. Elke patiënt krijgt persoonlijk bericht. Heeft u geen bericht ontvangen? Dan gaat uw afspraak gewoon door.
Geplande oncologische operaties, chemotherapie en dialyse vinden gewoon plaats. De zorg op de verpleegafdelingen aan opgenomen patiënten gaat ook gewoon door. De veiligheid van patiënten en medewerkers blijft gewaarborgd.

Priklocaties in het ziekenhuis zijn gesloten
Het afnamelaboratorium op onze locaties in Alkmaar en Den Helder is gesloten. U kunt wel terecht bij andere locaties van Starlet DC. 

 

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws