• NL
Gepubliceerd: 04-02-2020, laatst gewijzigd: 05-02-2020

Inzamelacties Douwe Egberts waardepunten en 'Vreemd en Oud Geld' bij Noordwest

Afgelopen december organiseerde de Lionsclub Alkmaar Phoenix voor de zesde keer een inzamelactie voor Douwe Egberts waardepunten voor koffie, voor de klanten van de Voedselbank Alkmaar. 

Noordwest meest succesvolle inzamelpunt in de regio
Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar is al jaren een van de ruim 30 inzamelpunten in de omgeving van Alkmaar en Heiloo. Bij de voorgaande 5 inzamelacties zijn ruim 6 miljoen Douwe Egberts waardepunten ingezameld. Dit aantal waardepunten is door Douwe Egberts omgezet in 11.600 pakken koffie voor de Voedselbank Alkmaar. 
Bij Noordwest Ziekenhuisgroep zijn bij deze acties in totaal 508.000 waardepunten ingezameld, goed voor maar liefst 950 pakken koffie! Hiermee is het ziekenhuis het meest succesvolle inzamelpunt in de regio.  

Start inzamelactie 'Vreemd en Oud Geld' 
Vanaf het voorjaar staat er in de grote aankomsthal van het ziekenhuis ook een speciale inzamelzuil voor ‘Vreemd en Oud Geld’ voor de actie ‘Fight for Sight’ ten behoeve van oogoperaties in derdewereldlanden. Elke munt en ieder bankbiljet, nieuw of oud, heeft waarde. Heeft u nog wat liggen? Lever het in bij de inzamelzuil bij Noordwest locatie Alkmaar en help mee. Meer informatie leest u op de website van 'Vreemd en oud geld'.
 

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws