• NL
Gepubliceerd: 19-06-2020, laatst gewijzigd: 19-06-2020

UPDATE: Webinar voor inwoners Noord-Holland Noord - terugkijken

Update, 19 juni 2020:

Heeft u het webinar niet kunnen volgen, dan kunt u deze terugkijken:

 

Om deze video te bekijken moet u eerst akkoord gaan met inschakelen van alle cookies.

Voorkeuren aanpassen

 

------

Oorspronkelijk bericht, 9 juni 2020:

Donderdagavond 18 juni organiseert de cliëntenraad van Noordwest Ziekenhuisgroep een webinar voor de inwoners van Noord-Holland Noord. Een webinar is een live-uitzending met verschillende sprekers via internet, waaraan u via uw eigen computer kunt deelnemen. Het webinar is gratis toegankelijk via Microsoft Teams en interessant voor iedereen; patiënt of geen patiënt. U kunt zelfs anoniem deelnemen. 

Inhoud
Tijdens het webinar komen verschillende artsen en andere sprekers van Noordwest aan het woord en behandelen vragen als; wat weten we nu over Corona en is het veilig om naar het ziekenhuis te komen? Hoe is Noordwest omgegaan met de coronacrisis en hoe zetten we dat nu voort met de huidige inzichten? Maar ook; welke zorg heeft door de crisis stilgelegen en hoe pakken we dat nu weer op? Naast het luisteren naar de sprekers heeft u ook de mogelijkheid om tijdens het webinar vragen te stellen.

Hoe kan ik vragen stellen? 
Tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan de sprekers. Dat doet u via een chatfunctie. Vragen die niet live aan bod komen, worden via de chat tijdens of na het webinar beantwoord. Daar vindt u ook de vragen van andere luisteraars terug. 

Tijdstip 
Het webinar start donderdagavond 18 juni om 19:30 uur en de beoogde eindtijd is 20:30 uur. 

Hoe kunt u deelnemen? 
Iedereen is van harte welkom om mee te luisteren en te kijken naar het webinar. U kunt zich aanmelden voor het webinar door een e-mail te sturen met uw naam naar clientenraadnoordwest@nwz.nl. U ontvangt dan een e-mail met de link en instructies om het webinar te volgen.

Mocht u op het tijdstip van het webinar niet deel kunnen nemen, weet dan dat u zich evengoed kunt inschrijven en het achteraf terug kunt kijken via dezelfde link die u per mail ontvangt.
 

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws