• NL
Gepubliceerd: 01-07-2020, laatst gewijzigd: 01-07-2020

Grote brand in Singelgarage Alkmaar

Update bericht 19.30 uur

Alle wegafsluitingen zijn verwijderd. Het ziekenhuis is weer op de normale manier bereikbaar.

_ _ _ _

Oorspronkelijke bericht 14:00 uur

De brandweer heeft vanmorgen rond half 12 het sein brand meester afgegeven voor de brand in de Singelgarage. Dit betekent dat de brandweer de brand onder controle heeft. Inmiddels is de brandweer afgeschaald. Voor de bereikbaarheid van het ziekenhuis betekent dit dat alleen de kruising Kennemerstraatweg/Metiusgracht en een deel van het Ritsevoort nog zijn afgesloten voor verkeer. Op deze plattegrond is te zien hoe u het ziekenhuis kunt bereiken. De rode en blauwe lijnen geven de mogelijke routes aan hoe u de ingangen kunt bereiken, via verschillende aanrijdroutes (stippellijnen). 

_ _ _ _ 

Oorspronkelijk bericht, 07:30 uur

Op dit moment, woensdag 1 juli, woedt er een grote brand in de Singelgarage in Alkmaar. De brand is rond 6.30 uur ontstaan. 

Bereikbaarheid locatie Alkmaar verminderd
De bedrijfsvoering in het ziekenhuis in Alkmaar gaat onverminderd door, dus ook bezoek en de middagspreekuren. De bereikbaarheid van locatie Alkmaar is echter wel verminderd doordat wegen rondom de Singelgarage zijn afgezet. Op deze plattegrond is te zien via welke wegen u het ziekenhuis kunt bereiken. 
We raden patiënten en medewerkers aan om eerder van huis te vertrekken vanwege de verminderde bereikbaarheid en parkeergelegenheid. 

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws