• NL
Gepubliceerd: 26-11-2020, laatst gewijzigd: 26-11-2020

Steun Vrienden van Noordwest met uw online bestelling

De feestdagen zijn in aantocht. Misschien koopt u al volop cadeautjes in, wilt u in deze bijzondere tijd uw huis extra gezellig maken of laat u een diner aan huis bezorgen. Wist u dat u daarbij de wensprojecten van de Vrienden van Noordwest kunt steunen, zonder dat het u iets kost?

Bestellen via SponsorKliks
Als u via SponsorKliks bestelt op webwinkels zoals Bol.com, Coolblue, HEMA, Zalando, Deen, Thuisbezorgd.nl en tientallen andere webwinkels, dan gaat een percentage van het aankoopbedrag naar de Vrienden van Noordwest. Webwinkels betalen namelijk een commissie voor elke bestelling die via de pagina van Noordwest Ziekenhuisgroep op SponsorKliks wordt gedaan. Het kost u niets extra’s, want u betaalt dezelfde prijs als dat u rechtstreeks bij 1 van deze webwinkels uw aankopen doet. Dit gebeurt anoniem. Zo ontvangen Vrienden van Noordwest alleen het commissiebedrag zonder te weten door welke aankopen en/of wie deze aankopen heeft gedaan.

Hoe werkt het?
U bent van plan iets te kopen via een webwinkel

Tip > Sla deze link direct op als favoriete pagina

  • U komt dan op de pagina van Noordwest Ziekenhuisgroep en ziet direct een overzicht van tientallen webwinkels
  • U klikt op de webwinkel waar u iets van plan bent om te kopen
  • U bestelt, zoals u dat normaal ook doet
     

Vrienden van Noordwest
Vrienden van Noordwest realiseren wensprojecten die niet vanuit het standaard ziekenhuisbudget kunnen worden betaald, maar wel het verblijf van patiënten aangenamer maken en het herstel bevorderen. Meer informatie > www.vriendenvannoordwest.nl

Help ook mee!
Helpt u ook mee om wensen in vervulling te laten gaan, zonder dat het u iets kost?

Namens alle patiënten alvast heel hartelijk dank voor uw hulp!

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws