• NL
Gepubliceerd: 24-06-2021, laatst gewijzigd: 18-11-2021

Webinar: Verbouw Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Den Helder (update)

Update, 1 juli 2021:

De webinar is afgelopen. Klik op deze link om de webinar terug te kijken.

-----

Oorspronkelijk bericht, 24 juni 2021:

Het definitief ontwerp voor het eerste deel van de verbouwing van locatie Den Helder van Noordwest Ziekenhuisgroep is gereed. Om dit ontwerp te presenteren, organiseert Noordwest op donderdag 1 juli een online webinar. Geïnteresseerden in de verbouw van het ziekenhuis zijn van harte uitgenodigd om deze digitale bijeenkomst bij te wonen.

Datum: donderdag 1 juli
Tijd: 19:00-20:00 uur
Locatie: online, via Microsoft Teams
Deelnamelink: klik op deze deelnamelink om direct naar de webinar te gaan.

Programma
De uitwerking van het definitief ontwerp door Leeuwenkamp Architecten staat centraal. Aan bod komen onder andere de vernieuwing van de gevel, een impressie van het interieur en de verduurzaming van het ziekenhuisgebouw. Een later deel van de verbouwing, betreffende de poliklinieken, is nog in ontwikkeling.

Deelnemen aan de webinar
De webinar vindt online plaats via Microsoft Teams. Download Microsoft Teams op uw computer of volg de webinar via de internetbrowser. Klik op de deelnamelink om direct naar de webinar te gaan. Kunt u niet aanwezig zijn? De getoonde presentatie wordt na afloop van de webinar geplaatst op de website van Noordwest.

Vragen stellen
Tijdens de webinar is het mogelijk om vragen te stellen aan de sprekers via de chatfunctie in Teams. Vragen worden zoveel als mogelijk tijdens de webinar beantwoord.

Contact
Neemt u voor vragen en opmerkingen over de verbouw van locatie Den Helder graag contact op via: verbouwdenhelder@nwz.nl

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws