• NL
Gepubliceerd: 16-07-2021, laatst gewijzigd: 16-07-2021

Uw beeldmateriaal in Mijn Noordwest

Heeft u een onderzoek gehad? Dan kunt u het bijbehorende beeldmateriaal raadplegen in uw patiëntenportaal Mijn Noordwest. Dit betreft het beeldmateriaal van een radiologisch onderzoek en die van nucleaire geneeskunde, vanaf oktober 2019. Dit beeldmateriaal kunt u gebruiken alleen voor ‘eigen doeleinden’.  

Storing opgelost 
Het kunnen bekijken van het beeldmateriaal was al enige tijd mogelijk, echter storingsgevoelig. Het verliep niet altijd naar wens. Inmiddels zijn de problemen opgelost en zijn we blij dat we deze service onze patiënten kunnen aanbieden.  

Heeft u uw beeldmateriaal nodig?  
Heeft u uw beeldmateriaal nodig voor het vaststellen van een diagnose, een second opinion of een overstap naar een ander ziekenhuis? Dan kunt u uw beeldmateriaal bij het ziekenhuis opvragen:

  • heeft u op het moment van de aanvraag een behandelrelatie met Noordwest, dan neemt u contact op met de polikliniek waar u in behandeling bent 
  • heeft u op het moment van de aanvraag geen behandelrelatie met Noordwest, dan verwijzen wij u naar onze website > afschrift medisch dossier
     
Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws