• NL
Gepubliceerd: 06-09-2021, laatst gewijzigd: 06-09-2021

Start campagne Samen beslissen

Deze week start de landelijke campagne Samen beslissen. Bij samen beslissen bekijkt u samen met de arts welke behandeling het beste bij u past. Welke behandeling het beste past, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Noordwest vindt het belangrijk dat u meebeslist in uw behandeling en doet daarom mee aan de campagne.

Samen beslissen 
Samen beslissen verbetert de zorg: behandelingen hebben een beter resultaat en passen bij uw persoonlijke situatie. Dit zorgt voor een grotere tevredenheid over uw behandeling. Goed om te weten is dat u in de meeste gevallen verschillende mogelijkheden heeft, ook niet behandelen of afwachten kan een keuze zijn. 
Informatie en tips over wat u kunt doen om samen met uw arts te komen tot de best passende behandeling, vindt u op www.nwz.nl/samenbeslissen.

Animatiefilm
De basis van goede zorg is een goed gesprek met de arts. Om u hierbij te ondersteunen is onderstaande film ontwikkeld.

Om deze video te bekijken moet u eerst akkoord gaan met inschakelen van alle cookies.

Voorkeuren aanpassen


Landelijke campagne 
De landelijke campagne Samen beslissen is op initiatief van onder andere medisch specialisten, zorgprofessionals, vertegenwoordigers van patiënten, het ministerie en zorgverzekeraars. Een campagne die bewust maakt en stimuleert om samen met elkaar te beslissen welke behandeling het beste bij u past.   

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws