• NL
Gepubliceerd: 18-05-2022, laatst gewijzigd: 19-05-2022

Start ‘werken bij Noordwest’ campagne

In onze ziekenhuizen werken ontzettend veel mensen om elke dag de juiste zorg aan onze patiënten te leveren. En we zoeken nog meer collega's! Om het werken bij Noordwest onder de aandacht te brengen in de regio, zijn we een ‘werken bij Noordwest’ campagne gestart. Doel van de campagne is meer mensen enthousiast maken en houden voor werken bij Noordwest, voor alle functies die er binnen onze organisatie zijn. 

Collega’s in de hoofdrol
Onze collega’s Saskia Vader en Laurens Kruit staan centraal in deze campagne. Met een grote poster campagne hangen zij bijna in de hele regio tussen Alkmaar en Den Helder. Ook is de campagne online op verschillende social media kanalen te zien. Heeft u ze al gezien buiten of online?

Waarom werken bij Noordwest?
Noordwest is een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland, maar toch voelt het er heel persoonlijk. De focus ligt bij ons op ontwikkeling, beter worden en samenwerken. U vindt bij ons een dynamische werkomgeving, waarin u zichzelf echt kunt ontwikkelen. Binnen de zorg, maar bijvoorbeeld ook in de ICT, keuken, facilitair, technische dienst etc. U krijgt alle ruimte om workshops en opleidingen te volgen en uw mooiste ambities waar te maken. Wilt u zichzelf ontwikkelen en nog beter worden dan u al bent? Dan zit u bij Noordwest goed!

‘Werken bij Noordwest’ avond
Mensen die geïnteresseerd zijn in werken bij Noordwest kunnen naar de ‘werken bij Noordwest’ avond komen die aan het einde van de campagne wordt georganiseerd. Hier krijgen geïnteresseerden meer informatie en eventueel een rondleiding over de afdeling van hun interesse. Deze open avond vindt plaats op maandag 13 juni. Aanmelden kan via werken@nwz.nl.

Meer informatie over werken bij Noordwest? Neem dan eens een kijkje op de website www.werkenbijnoordwest.nl of volg ons via Facebook -> Werken bij Noordwest | Facebook 

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws