• NL
Gepubliceerd: 09-06-2022, laatst gewijzigd: 09-06-2022

Chronische zorgprogramma's HONK

HONK Eerstelijnszorg faciliteert huisartsenpraktijken en werkt samen met andere zorgverleners zoals Noordwest binnen zorgprogramma's, om ervoor te zorgen dat mensen met een chronische aandoening de meest optimale zorg ontvangen. Zo hebben wij gespecialiseerde kennis en ondersteunen zorgverleners in de dagelijkse organisatie en uitvoering van de zorg. Wij ondersteunen ruim 90 huisartsenpraktijken in de regio Noord-Kennemerland en werken binnen de chronische zorgprogramma's samen met circa 200 pedicures, diëtisten, podotherapeuten en fysiotherapeuten.

HONK Eerstelijnszorg biedt de volgende chronische zorgprogramma’s aan:

  • Diabetes Mellitus type 2
  • HVZ/VVR
  • COPD/Astma

Patiënten informatie: https://honk.nu/patientinformatie
Voor zorgprofessionals: https://honk.nu/onze-diensten/eerstelijnszorg

Expertteams en eerstelijns specialistische spreekuur
Wanneer HONK-huisartsenpraktijken specifieke, specialistische, niet spoedeisende vragen hebben met betrekking tot de diagnostisering, behandeling en/of doorverwijzing van een chronische patiënt, dan kunnen zij advies vragen aan onze expertteams.

Als tussenstap en extra ondersteuning heeft het expertteam DM/CVRM daarnaast de mogelijkheid om de patiënt door te verwijzen naar een specialist van het eerstelijns specialistisch spreekuur. Dit spreekuur wordt gehouden door een internist en/of nefroloog van het Noordwest en vindt eens in de drie weken plaats op woensdagmiddag op de Huisartsenpost te Alkmaar.

https://honk.nu/onze-diensten/eerstelijnszorg/consultatie-expertteam

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws