• NL
Gepubliceerd: 14-09-2023, laatst gewijzigd: 22-09-2023

Parkeerterrein hoofdingang Alkmaar (P1) vanaf 18 september tijdelijk afgesloten

Voor de nieuwbouw in Alkmaar wordt de komende periode gewerkt aan de ondergrondse infrastructuur. Dit houdt in dat er kabels en leidingen worden gelegd vanaf de Wilhelminalaan naar de nieuwbouw toe. Hiervoor wordt een sleuf afgegraven wat tot gevolg heeft dat het parkeerterrein direct voor het ziekenhuis, dus bij de hoofdingang tijdelijk gesloten is. Ook wordt de houten fietsenstalling weggehaald. Deze wordt geplaatst naast de hoofdingang. 

De parkeergarage is wel open. In dit bericht leest u wat er precies gaat gebeuren en waar u uw fiets en auto kunt parkeren. 

Afsluiting buiten-parkeerterrein voor hoofdingang (P1) 
Van 18 september tot 13 oktober vinden de werkzaamheden plaats. In die periode kunt u geen gebruik maken van het buiten parkeerterrein (P1) voor de hoofdingang. De parkeergarage en andere parkeerterreinen van Noordwest blijven wel bereikbaar. De fietsenstalling wordt verplaatst naar een plaats naast de hoofdingang. U kunt dus gewoon op de fiets naar het ziekenhuis komen.
Na de werkzaamheden worden de bestrating en groenvoorziening hersteld. 

Parkeergarage blijft toegankelijk
De ingang naar de parkeergarage blijft altijd toegankelijk. Wel kan het zo zijn dat er tijdelijk een kleine omleiding voor voetgangers en autoverkeer komt. Dit wordt ter plaatse aangegeven.

Verplaatsing fietsenstalling
Omdat de sleuf ook op de locatie van de houten fietsenstalling gegraven wordt, wordt deze ook verwijderd. Dit gebeurt begin oktober, als de werkzaamheden op dat punt beginnen. De fietsenstalling komt terug vlakbij de hoofdingang. Dit wordt ter plaatse duidelijk aangegeven en begeleid.

Informatie: zo blijft u op de hoogte
Lees de informatie die u van ons krijgt altijd goed door. Zo bent en blijft u goed op de hoogte. Als u een afspraak heeft op deze dagen krijgt u een melding in het patiëntenportaal Mijn Noordwest. Vooraf en op de dagen zelf staan op locatie borden.

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws