• NL
Gepubliceerd: 02-08-2016, laatst gewijzigd: 08-08-2016

Jurgen Sernee nieuw lid raad van bestuur

De raad van toezicht heeft de heer Jurgen Sernee benoemd tot lid van de raad van bestuur van de Noordwest Ziekenhuisgroep gehoord de  adviezen van Stafbestuur, ondernemingsraad, cliëntenraden, verpleegkundige adviesraad en het management. Het zwaartepunt van zijn portefeuille ligt bij de bouw en het programma vernieuwing. Jurgen Sernee start op 12 september 2016.

Jurgen Sernee is op dit moment werkzaam in een managementfunctie binnen Noordwest. Hij is verantwoordelijk voor de afdelingen kwaliteit, informatievoorziening, communicatie en marketing. Daarnaast geeft hij leiding aan het verkoopteam dat verantwoordelijk is voor de onderhandelingen met de zorgverzekeraars. Jurgen Sernee heeft een achtergrond in de gezondheidswetenschappen en heeft ruim 10 jaar ervaring binnen ziekenhuizen in diverse functies. Met de benoeming van Jurgen Sernee tot bestuurder van Noordwest kiest de raad van toezicht voor continuïteit.

Jurgen Sernee gaat deel uitmaken van de driehoofdige raad van bestuur met Joop Hendriks als voorzitter en Floor Haak als lid met de portefeuille kwaliteit en veiligheid.

De raad van toezicht en raad van bestuur zijn verheugd met deze invulling en wensen Jurgen Sernee veel succes toe.

L.C. Bruggeman, voorzitter raad van toezicht

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws