• NL
Gepubliceerd: 09-05-2017, laatst gewijzigd: 09-05-2017

Borstkliniek locatie Den Helder opent deuren

De borstkliniek Den Helder opent woensdag 10 mei haar deuren. In de borstkliniek worden patiënten met borstkanker of verdenking hiervan opgevangen via een meer persoonlijke benadering. Tijdens het proces van diagnose en behandeling kunnen onze patiënten terecht op 1 vertrouwde plek en worden zij steeds door hetzelfde team behandeld. De borstkliniek heeft een toegankelijke opzet en is sfeervol ingericht zodat patiënten zich er snel op hun gemak voelen. De borstkliniek in Den Helder is te vinden op locatie H-1 (ingang Timorlaan).

Gezamenlijk initiatief

De borstkliniek van Noordwest Oncologisch centrum is gespecialiseerd in de diagnose, behandeling en begeleiding van patiënten met goed- of kwaadaardige afwijkingen van de borst of de verdenking hiervan. 

Elk jaar behandelen en begeleiden we in de borstkliniek circa 600 patiënten met een kwaadaardige afwijking in de borst. Onze borstkliniek behoort daarmee tot de grootste gespecialiseerde centra van ons land. De borstkliniek is een initiatief van medisch specialisten uit zowel Alkmaar, Den Helder als Beverwijk (RKZ). In Alkmaar en Beverwijk is eerder dit jaar een borstkliniek geopend.

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws