• NL
Gepubliceerd: 18-05-2017, laatst gewijzigd: 18-05-2017

Gift Soroptimisten voor gezinskamer Noordwest

Noordwest Ziekenhuisgroep heeft deze week een gift  van 750 euro ontvangen van de Soroptimistclub Den Helder ‘De Razende Bol’. Deze heeft het bedrag bij elkaar gehaald met de verkoop van lekkernijen en een loterij op Winterdromen.  De gift is bedoeld voor de gezinskamer in het ziekenhuis.

Afgelopen december is in het Helderse ziekenhuis van  Noordwest Ziekenhuisgroep  een gezinskamer geopend. Dit werd mede mogelijk gemaakt dankzij een aantal  lokale bedrijven en het Ronald McDonald kinderfonds. De gezinskamer is bedoeld voor ouders, broertjes en zusjes van een opgenomen kind op de kinderafdeling. Specifiek voor gezinnen van Texel, vakantiegangers en voor mensen van buiten Den Helder. Annemarie Saliha, secretaris van de Soroptimistclub  overhandigde de cheque. ‘Vanuit de club zijn wij altijd op zoek naar goede doelen. Dit vinden we een prachtig initiatief. De gift geeft tevens het warme contact tussen de Soroptimistclub en het ziekenhuis weer,’ aldus Annemarie Saliha.

Samen

‘Wij zijn harstikke blij met deze mooie gift van de Soroptimistclub. We zullen het geld besteden aan een zitje voor buiten, want dat wordt erg gemist’,  vertelt Mariska Taale, pedagogisch medewerker. ‘Nu het mooie weer er weer aankomt ligt er nog een wens voor de gezinskamer: het opknappen van de aangrenzende tuin. Deze kan nog wel een opknapbeurt gebruiken, maar helaas is het sponsorbudget hier niet voldoende voor. Dan zou het helemaal af zijn,’ aldus Suzan Ernst, unithoofd van de kinderafdeling.

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws