• NL
Gepubliceerd: 04-01-2018, laatst gewijzigd: 04-01-2018

Operaties Den Helder gaan vrijdag 5 januari door

Situatie stabiel en veilig
De dakbedekking van ons operatiekamercomplex in Den Helder is voorlopig gerepareerd (vastgelegd). De situatie is gecontroleerd en veilig en stabiel bevonden. Deze noodvoorziening kan voorlopig zo blijven tot het moment van definitieve reparatie.

OK-programma 5 januari gaat door zoals gepland
De situatie is hiermee veilig en dit betekent dat enkele operatiekamers vanaf 12:00 uur weer in gebruik zijn voor eventuele spoedzaken. Vanaf morgen, vrijdag 5 januari, zijn alle operatiekamers weer in gebruik. Het geplande OK-programma van vrijdag kan gewoon doorgaan. Oftewel: stond er voor u een operatie ingepland op vrijdag 5 januari? Dan gaat deze dus gewoon door. 
 

Vorig bericht van 3 januari

4 januari geen geplande operaties in Den Helder

Alle geplande operaties in onze locatie Den Helder zijn voor donderdag 4 januari uit veiligheidsoverwegingen afgezegd. Dit geldt ook voor het cataractprogramma (oogheelkunde). Patiënten zijn/worden daar momenteel over ingelicht.

Storm
Door de storm op woensdag 3 januari dreigde de dakbedekking van het operatiecomplex los te raken. Uit voorzorg werd het OK-complex afgesloten en het naastliggende artsenparkeerterrein. Op dit moment is nog niet duidelijk wat de verdere consequenties zijn.

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws