• NL
Gepubliceerd: 11-04-2018, laatst gewijzigd: 11-04-2018

Update: Telefoonstoring is opgelost

Update 16.00 uur:

De telefoonstoring binnen Noordwest Ziekenhuisgroep is opgelost.

 

Eerder bericht: Locaties Alkmaar, Heerhugowaard en Texel telefonisch slecht bereikbaar

Noordwest Ziekenhuisgroep heeft momenteel te maken met een storing in het telefoonnetwerk. Hierdoor zijn locaties Alkmaar, Heerhugowaard, Noordwest Academie, Noordwest Pijncentrum en Texel slecht bereikbaar en wordt de verbinding soms verbroken. Dit geldt niet alleen voor externe telefonie, maar ook voor interne telefonie. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.

Gevolgen
Temeer omdat de bedbezetting op locatie Alkmaar hoog is, heeft dit onze verhoogde aandacht. Om die reden is er een coördinatieteam opgericht om deze situatie goed te monitoren. We moeten ons realiseren dat ook huisartsen en patiënten ons wellicht niet kunnen bereiken. Alle afdelingen die betrokken zijn bij de acute zorg zijn uitgerust met alternatieve telefoonnummers, zodat zij met elkaar kunnen communiceren. Ook de meldkamer kan ons bereiken.

Spoedeisende hulp gesloten
Onze spoedeisende hulp op locatie Alkmaar is gesloten met uitzondering voor de vitaal bedreigde patiënt. Dit vanwege onze bovenregionale traumafunctie. Alle spreekuren en geplande operaties gaan door. Ook is de afdeling verloskunde en eerste hart-long hulp open.

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws