• NL
 info

Het 'Lekker in je life' programma is een programma voor kinderen van 6 tot 17 jaar met overgewicht of obesitas. Dit programma wordt aangeboden op locatie Den Helder van Noordwest Ziekenhuisgroep.

Intensief aan de slag
Tijdens het 'Lekker in je life' programma gaan kinderen intensief met hun lichaam en leefwijze aan de slag. In het programma draait het om de onderwerpen: gedrag, leefwijze, beweging en voeding. De kinderen worden bewust gemaakt van wat ze eten en leren dat bewegen leuk is en niet moeilijk. Gaandeweg voelen zij zich fysiek beter door gewichtsafname of gewichtsstabilisatie. Maar ook mentaal worden zij sterker, de kinderen worden begeleid bij emotionele onderwerpen zoals pesten, vriendschap en onzekerheid.

Zorg op maat
Door de opzet van het programma kunnen kinderen na aanmelding snel instromen. Het traject begint met een afspraak bij de kinderarts. Gedurende het traject worden de kinderen begeleid door een kinderfysiotherapeut, kinderpsycholoog en diëtist. Door het kleinschalige karakter krijgen de kinderen optimale aandacht en zorg op maat.

Meer informatie
Wilt u meer weten? Lees dan de folder ‘Programma voor kinderen van 6 tot 17 jaar met overgewicht of obesitas’.

Websites

Geen websites gevonden.

 specialismen
 ziektebeelden
 folders
Geen folders gevonden.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Lekker in je 'life' programma voor kinderen met overgewicht