• NL
K. (Karin) Slot
Functie
physician assistant
Aandachtsgebied
wervelkolom
Opleiding
physician assistant, operatieassistent
BIG-nummer
19924273581
Afdelingen

 

'Als physician assistant zie ik patiënten tijdens het spreekuur en wanneer ik assisteer bij operaties. Na de operatie zie ik de patiënten wanneer ik visite loop op de verpleegafdeling en tijdens de verschillende controlemomenten. Geen dag is hetzelfde en deze diversiteit spreekt mij erg aan. Het patiëntencontact vind ik het leukste wat er is.

In mijn functie als physician assistant is mijn aandachtsgebied de wervelkolom. Patiënten met rugklachten op het spreekuur kunnen bij mij terecht. Op mijn spreekuur kunnen ook patiënten met voet-, schouder-, heup, of knieklachten terecht.

Ik voel me tijdens het werken bij Noordwest Ziekenhuisgroep altijd erg op mijn gemak. Ik heb in deze organisatie ook veel kansen gekregen, zo ben ik in 2004 begonnen met de opleiding tot operatieassistent. Vervolgens heb ik 4 jaar als operatieassistent gewerkt, voornamelijk bij orthopedische operaties. In 2011 kreeg ik een nieuwe kans om de opleiding tot psysician assistant orthopedie te volgen in Noordwest. Sinds 2014 werk ik fulltime als physician assitant.
Daarnaast ben ik als coördinator van verschillende studies betrokken bij wetenschappelijk onderzoek, voornamelijk onderzoek over de wervelkolom en de knie.

Het blijft een dagelijkse uitdaging om elke patiënt met een tevreden gevoel te zien. Deze uitdaging wordt gedeeld door het zeer ambitieuze orthopedische team van Noordwest. De komende jaren hoop ik op dezelfde voet verder te gaan, mijn kennis te verbreden en een vertrouwd gezicht te worden voor de patiënten binnen de orthopedie.'

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: K. (Karin) Slot