• NL
C.J.T. (Karina) Duin
Functie
specialistisch verpleegkundige
Aandachtsgebied
cardiologie, hartfalen, hartfalenspreekuur voor patiënten met hartfalen die jonger zijn dan 70 jaar
Werkt in Noordwest Ziekenhuis sinds
1985
BIG-nummer
29003992930
Afdelingen

 

‘In 1985 ben ik gestart met de opleiding tot A-Verpleegkundige bij Noordwest Ziekenhuisgroep. Na het behalen van mijn diploma ben ik sinds 1989 grotendeels verbonden met het specialisme cardiologie. In de loop van de jaren is mijn interesse uitgegaan naar de cardiologische patiënt met hartfalen. Dit heeft er toe geleid dat ik in 2010/2011 de opleiding tot hart- en vaatverpleegkundige/hartfalen heb gevolgd aan de Hogeschool Utrecht.

Hartfalen, wat is dit nu eigenlijk en wat betekent dit voor u als hartfalenpatiënt in het dagelijks leven? U en uw naasten hierover zo goed mogelijk informeren en begeleiden is mijn taak als hartfalenverpleegkundige. Zodat u leert vroegtijdig symptomen herkennen en hierop kunt vooruitlopen. Op die manier kan een ziekenhuisopname mogelijk worden voorkomen.

Als u wordt geconfronteerd met een chronische ziekte dan roept dat heel veel vragen op. Gegeven informatie blijft vaak niet meteen hangen en eenmaal thuis komen dan de vragen. Laagdrempelig contact tussen uw bezoeken door kan dan ook via de mail of tijdens het wekelijks telefonisch spreekuur op donderdag.’

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: C.J.T. (Karina) Duin