• NL
J.P.A. (Judith) Vetten
Functie
poliklinisch apotheker
Specialisatie
openbaar apotheker specialist
Aandachtsgebied
poliklinische farmacie, farmaceutische patiëntenzorg, opleider, inkoop
Opleiding
Openbaar apotheker specialist, Universiteit Utrecht (2004)
BIG-nummer
39061835217
Afdelingen

 

'In 2004 ben ik afgestudeerd als apotheker aan de Universiteit Utrecht. Hierna heb ik zowel in de openbare farmacie als in het ziekenhuis gewerkt.

Apotheker zijn is een leuk vak! Het is afwisselend en uitdagend om patiënten goed te begeleiden in het juiste gebruik van de medicatie. Als geneesmiddelenexpert wil ik dit doen door duidelijke communicatie en passende ondersteuning van onze patiënten. Goede farmaceutische patiëntenzorg is de basis van mijn vak.

Ik controleer bijvoorbeeld of het geneesmiddel past bij uw andere medicijnen. Ook bekijk ik een overzicht van het ziekenhuis. Hierin staat wat er tijdens uw opname in het ziekenhuis is veranderd. Ook als u de polikliniek bezoekt, kunt u de medicatie bij onze poliklinische apotheek ophalen. Wij adviseren u graag hoe u het geneesmiddel goed gebruikt en op welk moment, maar ook over wat de juiste temperatuur is om het te bewaren.

Het leveren van optimale zorg en medicatieveiligheid is een samenwerking tussen patiënt, arts, verpleging en de apotheek. Daarom willen we gaan starten met het uitgebreider begeleiden van patiënten die met ontslag naar huis gaan. Bij Noordwest kennen we elkaar en zijn de lijnen kort. Het is van toegevoegde waarde om een onderdeel te zijn in deze keten en dat geeft mijn werk in de poliklinische apotheek een extra dimensie. Met elkaar staan wij voor ‘Samen beter’.'

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: J.P.A. (Judith) Vetten