• NL
S. (Sabine) Brouwer
Functie
fysiotherapeut
Aandachtsgebied
handtherapie en neurologische aandoeningen
Opleiding
Fysiotherapie (2008), Handtherapie (2014)
Afdelingen

 

'Handen zijn in mijn ogen de mooiste en de meest complexe onderdelen van het lijf. Bedenk maar eens hoeveel je met je handen kunt en doet. Een klacht aan je hand is erg lastig en beperkend, juist omdat je je handen de hele dag door nodig hebt.
 
In 2008 ben ik, tijdens mijn stage op de revalidatieafdeling, in aanraking gekomen met handletsels. Ik vond dit direct een boeiend specialisme. Enerzijds het technische aspect en de complexe anatomie van de hand. Anderzijds het psychosociale aspect; hoe gaan mensen om met hun handletsel? Kan ik hen hierin ondersteunen?
Het plezier in mijn werk, dat haal ik uit het contact met zoveel verschillende patiënten. Die allemaal weer hun eigen verhaal hebben. Ik vind het een uitdaging om mensen zo goed mogelijk te begeleiden in het herstel van hun handletsel.
 
Naast handtherapie begeleid ik ook patiënten met neurologische of neuromusculaire aandoeningen. Een totaal andere doelgroep, maar een prachtige aanvulling.
 
De kracht van ons revalidatieteam  zit in de nauwe samenwerking en de specialistische kennis. In de toekomst willen wij ons nog meer focussen op kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg bij complexe aandoeningen. Hierbij staat de hulpvraag van de patiënt centraal.'

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: S. (Sabine) Brouwer