• NL
dr. E.R. (Eva) Groenewoud
Functie
gynaecoloog
Specialisatie
gynaecologie en verloskunde
Aandachtsgebied
voortplantingsgeneeskunde
Opleiding
Gynaecoloog (2010-2016); Centrum voor Voortplantingsgeneeskunde, AMC Amsterdam; Medisch Centrum Leeuwarden; Universitair Medisch Centrum Groningen; Isala, Zwolle
Afdelingen

 

‘Sinds 1 december ben ik werkzaam als gynaecoloog in Den Helder. Het fijne van werken als gynaecoloog in Noordwest Ziekenhuisgroep is dat je de kans hebt om het vak in zijn volle omvang uit te oefenen, maar dat er ook ruimte is voor persoonlijke interesses. Zo is er op mijn spreekuren extra ruimte voor patiënten die een onvervulde kinderwens hebben. Samen uitzoeken waarom het nog niet gelukt is om zwanger te worden en daarna samen tot een goede behandeling komen vind ik een uitdaging. Ik heb tijdens mijn opleiding onderzoek mogen doen naar hoe patiënten moeten worden voorbereid op het terugplaatsen van een ingevroren embryo na IVF en ik vind het fijn dat ik deze kennis nu ook in de praktijk mag brengen.

Iets anders dat ik belangrijk vind is het samenwerken met de collega’s in de regio. Tijdens mijn opleiding heb ik een aantal weken in het Amsterdams Medisch Centrum (AMC) gewerkt. Dit maakt overleg met de collega’s uit het AMC makkelijk en laagdrempelig. Ook is er een goede samenwerking op het gebied van wetenschappelijk onderzoek. Op het gebied van de voortplantingsgeneeskunde ga ik verschillende studies opstarten en uitvoeren.

Kan ik iets voor u doen? Ik zie u graag op de poli gynaecologie in Den Helder!’


Publicaties:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: dr. E.R. (Eva) Groenewoud