• NL
M.A.M. (Mirjam) Wit
Functie
verpleegkundig specialist
Aandachtsgebied
cardiologie
Afdelingen

 

'Sinds 2007 ben ik werkzaam als verpleegkundig specialist op de hartafdeling en polikliniek van het hart-long centrum. Als verpleegkundig specialist zorg ik voor het behandelplan en begeleid ik de patiënt hierbij onder supervisie van de cardioloog.

Mijn aandachtsgebied binnen de cardiologie is de kwetsbare oudere. Kwetsbare ouderen zijn patiënten boven de 70 jaar, die vaak intensievere begeleiding nodig hebben. Samen met de patiënt en zijn naasten, wil ik hen optimale zorg bieden, waarbij mijn uitgangspunt is om de patiënt op een fijne manier naar zijn eigen woonomgeving te begeleiden. Ze komen na een paar weken bij mij op de polikliniek, zodat we samen kunnen kijken hoe het in de thuissituatie gaat.

Naast de patiëntenzorg, houd ik mij bezig met zorgverbeteringen zowel binnen de afdeling als transmuraal in samenwerking met de thuiszorg en de huisartsen. Ook doe ik onderzoek binnen mijn aandachtsgebied.

Naast mijn werk houd ik van hardlopen, zwemmen en tennissen. Verder doe ik graag leuke dingen met mijn familie zoals naar theater, uiteten en op vakantie.'

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: M.A.M. (Mirjam) Wit