• NL

Afspraakinformatie
Wij kunnen de bevestiging van uw afspraak voor u klaarzetten in uw portaal. U ontvangt deze informatie dan niet meer per post. Dit doen wij enkel na uw akkoord en als wij uw e-mailadres hebben gecontroleerd. Staat uw afspraakinformatie in uw portaal klaar, dan ontvangt u van ons een e-mail. Met uw DigiD logt u vervolgens in om de informatie te raadplegen. Voor een goede voorbereiding op uw afspraak adviseren wij u deze informatie zorgvuldig te lezen. 

Uw beeldmateriaal 
Heeft u een onderzoek gehad? Dan kunt u het bijbehorende beeldmateriaal raadplegen in uw patiëntenportaal Mijn Noordwest. Dit betreft het beeldmateriaal van een radiologisch onderzoek en die van nucleaire geneeskunde, vanaf oktober 2019. Dit beeldmateriaal kunt u gebruiken alleen voor ‘eigen doeleinden’. Lees meer informatie bij de veelgestelde vragen; deze vindt u op nwz.nl/mijnnoordwest.

Vragenlijst COVID-19
Komt u voor een polikliniekbezoek, onderzoek, behandeling of opname naar het ziekenhuis? Vult thuis vooraf uw afspraak de vragenlijst COVID-19 in. Dit is een vragenlijst over u gezondheid en het coronavirus.
Lees meer informatie over de vragenlijst COVID-19.

Patiëntenfolders
Stapsgewijs start Noordwest met een aanbieden van patiëntenfolders in Mijn Noordwest. Dit geldt met name voor patiënten die een telefonisch consult of videoconsult hebben gehad. Ontvangt u de patiëntenfolder via Mijn Noordwest, dan krijgt u van ons een e-mail ‘uw folder staat klaar’. Het online aanbieden van patiëntenfolders wordt gefaseerd uitgerold. Dit houdt in dat de meeste patiënten voorlopig de folder per post ontvangen of meekrijgen tijdens een consult in het ziekenhuis.

E-consult
Noordwest heeft e-consult in ontwikkeling. E-consult is een beveiligde, gemakkelijke manier om uw zorgverlener een vraag te stellen via Mijn Noordwest. Dit kan op ieder moment van de dag. E-consult kan gebruikt worden voor vragen die niet kunnen wachten tot de volgende afspraak. Ook kan het een telefonische afspraak vervangen. Op dit moment loopt er een pilot op de afdeling plastische chirurgie. Patiënten van deze afdeling kunnen vragen stellen via e-consult, als dit met de zorgverlener is afgesproken. Op andere afdelingen is e-consult nog niet mogelijk.
Lees meer informatie over e-consult

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Ontwikkelingen