• NL

Online aanmelden
Noordwest is gestart met online aanmelden via het patiëntenportaal Mijn Noordwest. Dit is een extra service voor onze patiënten waarbij we de doorstroming bij de ingangen bevorderen. We zijn gestart met de patiënten die een afspraak hebben op de polikliniek gynaecologie in Alkmaar en breiden dit de komende periode stapsgewijs uit. 

Bekijk de veelgestelde vragen

Vragenlijst COVID-19
Komt u voor een polikliniekbezoek, onderzoek, behandeling of opname naar het ziekenhuis? Vult thuis vooraf uw afspraak de vragenlijst COVID-19 in. Dit is een vragenlijst over u gezondheid en het coronavirus.

Lees meer informatie

Patiëntenfolders
Stapsgewijs start Noordwest met een aanbieden van patiëntenfolders in Mijn Noordwest. Dit geldt met name voor patiënten die een telefonisch consult of videoconsult hebben gehad. Ontvangt u de patiëntenfolder via Mijn Noordwest, dan krijgt u van ons een e-mail ‘uw folder staat klaar’. Het online aanbieden van patiëntenfolders wordt gefaseerd uitgerold. Dit houdt in dat de meeste patiënten voorlopig de folder per post ontvangen of meekrijgen tijdens een consult in het ziekenhuis.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Ontwikkelingen