• NL

Bij Noordwest Ziekenhuisgroep vinden we het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen en je ambities waar kunt maken. We zoeken daarom naar de balans tussen de ambities en doelen van de organisatie en die van jou. Ons motto is: het juiste talent op de juiste plek. Op deze manier kun je optimaal functioneren en zodoende kwalitatief hoogstaande prestaties kunnen leveren in het primair zorgproces en/of de (medisch) ondersteunde diensten.

E-learning

Het is belangrijk om je vakkennis op peil te houden. Met ons digitaal leerportaal bieden we e-learning programma’s voor verschillende functies aan. Zo kun je je kennis ophalen of je voorbereiden op een praktijktraining. Je kunt in het leerportaal je eigen ontwikkeling bijhouden (zelfregie) door middel van het registreren van opleidingen, scholingen, kwalificaties en leeractiviteiten. Zo heb je als het ware je eigen digitale portfolio.

Trainingen

Noordwest Ziekenhuisgroep biedt jou als medewerker diverse incompany trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van klantgerichtheid, communicatie, bejegening, kwaliteit, management development en financiën. Verder maken medewerkers door trainingen op de afdeling op een eenduidige manier kennis met de visie van Noordwest Ziekenhuisgroep over klantgerichtheid. Ook hebben we een leuk pakket met extra online trainingen via GoodHabitz.

Kortom: bij Noordwest Ziekenhuisgroep krijg je ruimte om door te groeien.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Jezelf verder ontwikkelen