• NL

Bij Noordwest Ziekenhuisgroep vinden we het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen en je ambities waar kunt maken. We zoeken daarom naar de balans tussen de ambities en doelen van de organisatie en die van jou. Ons motto is: het juiste talent op de juiste plek. Op deze manier kun je optimaal functioneren en zodoende kwalitatief hoogstaande prestaties kunnen leveren in het primair zorgproces en/of de (medisch) ondersteunde diensten.

Loopbaanontwikkeling

Noordwest Ziekenhuisgroep is een organisatie waarin persoonlijke talenten gezien en ontwikkeld worden, maar ook zelfregie vinden wij hierin een belangrijk facet. Wij zijn van mening dat je als medewerker je eigen ambities en ontwikkeling in handen hebt. Ons opleidingsbeleid kenmerkt zich dan ook door het stimuleren van de talenten van onze medewerkers en het bieden van de mogelijkheden om deze talenten verder te ontwikkelen. Zo kunnen we je coachen in je ontwikkeling en loopbaanmogelijkheden bij Noordwest Ziekenhuisgroep. Of we meten onder andere met assessments je persoonlijke competenties. Zo krijgen we inzicht in welke richting we je carrière kunnen sturen.

E-learning

Het is belangrijk om je vakkennis op peil te houden. Met ons digitaal leerportaal bieden we e-learning programma’s voor verschillende functies aan. Zo kun je je kennis ophalen of je voorbereiden op een praktijktraining. Je kunt in het leerportaal je eigen ontwikkeling bijhouden (zelfregie) door middel van het registreren van opleidingen, scholingen, kwalificaties en leeractiviteiten. Zo heb je als het ware je eigen digitale portfolio.

Trainingen

Noordwest Ziekenhuisgroep biedt jou als medewerker diverse incompany trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van klantgerichtheid, communicatie, bejegening, kwaliteit, management development en financiën. Verder maken medewerkers door trainingen op de afdeling op een eenduidige manier kennis met de visie van Noordwest Ziekenhuisgroep over klantgerichtheid.

Kortom: bij Noordwest Ziekenhuisgroep krijg je ruimte om door te groeien.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Jezelf verder ontwikkelen