• NL

Digitale voorlichting betekent:

  1. onze patiëntenfolders die voor u klaar staan in uw Mijn Noordwest (patiëntenportaal)
  2. voorlichting voor onderzoeken en behandelingen, waarvoor u niet naar het ziekenhuis hoeft te komen (programma Medify). Op deze pagina leest u meer informatie over deze vorm van voorlichting.
     

Digitale voorlichting: programma Medify
Bij sommige onderzoeken en behandelingen kunt u de voorlichting digitaal ontvangen. U hoeft dan niet naar het ziekenhuis te komen voor een gesprek. U doorloopt thuis de voorlichting. Noordwest werkt hiervoor met het programma ‘Medify’. Of digitale voorlichting in uw geval mogelijk is, hoort u van de afdeling waar u onder behandeling bent.

Hoe werkt het?
U ontvangt een e-mail van noreply@medify.eu met een link naar de digitale voorlichting. U kunt de voorlichting bekijken op uw computer, laptop of tablet. Stap voor stap ziet u wat u te wachten staat met foto’s en video’s. U krijgt informatie over uw voorbereiding, het onderzoek of behandeling en waar u daarna rekening mee moet houden. 

Invullen digitale vragenlijst
In de digitale voorlichting zijn ook vragenlijsten opgenomen. Deze kunt u direct (digitaal) invullen. Zo heeft uw zorgverlener alle informatie die nodig is voor het onderzoek of de behandeling. 
De vragenlijsten staan in een beveiligde omgeving. Hiermee zijn uw gegevens beschermd. Alleen uw zorgverlener kan u antwoorden inzien. 
De zorgverlener bekijkt uw antwoorden. Als er meer informatie nodig is om uw onderzoek of behandeling in te plannen, neemt uw zorgverlener contact met u op. 

Bekijk de video over digitale voorlichting via Medify (dit is een voorbeeld van een onderzoek bij het hart-long centrum).

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Digitale voorlichting