• NL

Geen enkele podcast van Noordwest Ziekenhuisgroep missen? Abonneer je via je favoriete podcastplatform:
Apple Podcasts | Google Podcasts | Spotify

Seizoen 1

In Naast Noordwest gaan patiënt en zorgprofessional met elkaar in gesprek. Van mens tot mens praten zij over de indruk die ze op elkaar hebben achtergelaten en hoe dat hun relatie heeft gevormd. Maar vooral, wat dat voor hen persoonlijk betekend heeft in hun proces of perspectief. 
In seizoen 1 van Naast Noordwest beluister je oprechte, ontroerende, mooie en soms ook heftige verhalen. Daaruit blijkt dat we in die ‘wereld op zichzelf’ samen het verschil kunnen maken. Luister naar de afleveringen.

Seizoen 2

In het tweede seizoen spreken jonge Noordwest-artsen Fleur Huisman en Maud Boumans met andere artsen en verpleegkundig specialisten binnen en buiten het ziekenhuis over proactieve zorgplanning of advance care planning. Het is de manier om passende zorg te leveren. Wat bespreek je? Wanneer en met wie? Hoe wordt er samen gewerkt binnen de regio en wat kan er nog beter? Wat is belangrijk in een laatste levensfase van iemand en hoe praat je met iemand over de dood? En hoe leer je deze gesprekken te voeren als jonge dokter? Luister naar de afleveringen.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Podcast