• NL

Adres

Stationsplein 49
1703 WD Heerhugowaard
Plan uw route met Google Maps
Let op: mogelijk langere reistijd van 7 t/m 26 augustus door omleiding

Postadres
Postbus 501
1800 AM Alkmaar

 

Contactgegevens

Algemeen telefoonnummer: 072 - 548 2020

Bekijk ons zorgaanbod op deze locatie
Wilt u rechtstreeks contact met een polikliniek of afdeling, kijk dan bij specialismen.
 

Tijdelijke afsluiting kruispunt Zuidtangent/Westtangent (Heerhugowaard)

Het kruispunt van de Zuidtangent en Westtangent in Heerhugowaard is deze zomer voor 3 weken afgesloten, namelijk van maandag 7 tot en met vrijdag 26 augustus. Dit in verband met wegwerkzaamheden, in opdracht van de gemeente.

Omleidingsroute: gele borden 
Locatie Heerhugowaard van Noordwest blijft bereikbaar via een omleidingsroute, dit zal via gele bebording worden aangegeven. Heeft u een afspraak op onze locatie Heerhugowaard, houdt u dan rekening met extra reistijd. 

Meer informatie 
Ga voor meer informatie en de exacte omleidingsroute naar www.dijkenwaard.nl/stationskwartier 
 

Parkeren


U kunt uw auto gratis parkeren op het terrein achter de slagboom of aan de overzijde, beide blauwe zones (parkeerschijf noodzakelijk). Uw fiets kunt u plaatsen in de daarvoor bedoelde fietsenrekken.

Openbaar vervoer


Noordwest Ziekenhuisgroep is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de dienstregeling van het openbaar vervoer naar locatie Heerhugowaard kunt u kijken op:

Opmerking, tip of klacht


Heeft u een positieve opmerking, een tip voor verbetering of een negatieve ervaring na uw behandeling in Noordwest Ziekenhuisgroep, laat het ons weten. Noordwest Ziekenhuisgroep vindt het belangrijk om uw mening te horen. Kijk dan bij 'tevreden of een klacht?' en neem contact met ons op.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Heerhugowaard