• NL

Adres

Pontweg 106
1791 LB Den Burg
Volg de borden naar de zij-ingang
Plan uw route met Google Maps

Postadres
Postbus 501 
1800 AM Alkmaar

Contactgegevens

Algemeen telefoonnummer: 0223 - 69 6969

Bekijk ons zorgaanbod op deze locatie.
Wilt u rechtstreeks contact met een polikliniek of afdeling, kijk dan bij specialismen.

Parkeren


Op het eigen parkeerterrein zijn een aantal bezoekersparkeerplaatsen beschikbaar voor de patiënten van de polikliniek. Verder geldt op Texel betaald parkeren in alle dorpen en strandslagen. Dit geldt ook voor de parkeerplaats bij onze polikliniek in Den Burg. Als de bezoekersplaatsen bezet zijn, kunt u een los kaartje bij de parkeerautomaat kopen. U kunt ook overwegen om online een Texel e-vignet aanschaffen voor een dag, week of jaar. Dit is handig en al snel goedkoper dan een los kaartje bij de parkeerautomaat. Lees op de website van Gemeente Texel alles over het Texel e-vignet

Openbaar vervoer


Noordwest Ziekenhuisgroep is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de dienstregeling van het openbaar vervoer naar locatie Texel - polikliniek kunt u kijken op:

Opmerking, tip of klacht


Heeft u een positieve opmerking, een tip voor verbetering of een negatieve ervaring na uw behandeling in Noordwest Ziekenhuisgroep, laat het ons weten. Noordwest Ziekenhuisgroep vindt het belangrijk om uw mening te horen. Kijk dan bij 'tevreden of een klacht?' en neem contact met ons op.

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Texel - polikliniek