• NL
Gepubliceerd: 02-02-2022, laatst gewijzigd: 02-02-2022

Jan Rauwerda nieuwe voorzitter raad van toezicht

De heer J.A. (Jan) Rauwerda is per 1 december 2021 benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van Noordwest Ziekenhuisgroep. Hij volgt de heer L.C. (Bert) Bruggeman, die de maximale zittingstermijn heeft bereikt en om die reden aftreedt. De heer Rauwerda is al sinds 1 september 2017 lid van de raad van toezicht en heeft op 1 december 2021 de rol van voorzitter overgenomen van de heer Bruggeman. Jan Rauwerda is emeritus-hoogleraar algemene heelkunde in de bijzondere vaatchirurgie in Amsterdam UMC. 

Expertise
De raad van toezicht is verheugd dat Jan Rauwerda met zijn expertise en ervaring de nieuwe voorzitter is en kijkt met vertrouwen uit naar de samenwerking de komende jaren. De raad van toezicht heeft de heer Rauwerda benoemd na positieve reacties van de ondernemingsraad, de cliëntenraad, het stafbestuur en de verpleegkundige adviesraad. 

Veel dank en waardering gaan ook uit naar zijn voorganger, de heer Bert Bruggeman, die vanaf de start bij Noordwest voorzitter van de raad van toezicht is geweest. Hij heeft in zijn rol als toezichthouder zeer veel voor het ziekenhuis betekend. 


 

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws