• NL
Gepubliceerd: 02-06-2022, laatst gewijzigd: 13-06-2022

Dag van de Bouw: kom kijken in de bouwkuip van nieuwbouw locatie Alkmaar

Zaterdag 18 juni is de bouwkuip van nieuwbouw fase 1 in Alkmaar toegankelijk tijdens de Dag van de Bouw. Noordwest en hoofdaannemer K_Dekker heten alle geïnteresseerden van harte welkom van 10:00 tot 15:00 uur. De ingang tot het terrein bevindt zich via de bouwweg links van Huize Westerlicht.

Rondleiding 
Tijdens de Dag van de Bouw is de bouwkuip toegankelijk voor publiek en kan men onder andere zien welke werkzaamheden we allemaal uitvoeren om een lekwaterdichte en constructief sterke vloer voor de parkeergarage te realiseren. Hierbij zijn delen beton reeds gestort en kan men ervaren hoe de parkeergarage aanvoelt vanaf de -1 verdieping. Tevens zijn diverse visualisaties van het toekomstig ziekenhuis op display gesteld. Wij ontvangen u graag voor een rondleiding en vragen over dit mooie stukje bouwwerk.

Bouwkuip
Eerder vorig jaar heeft bouwbedrijf K_Dekker de locatie al bouwrijp gemaakt. De bouwkuip is de eerste stap naar een nieuw ziekenhuisgebouw waarin de operatiekamers, de spoedeisende hulp, de IC en de verpleegafdelingen complexe zorg komen. Ook is het de basis van de nieuwe, ondergrondse parkeergarage van het ziekenhuis. 

Lees meer informatie op de website Dag van de Bouw.
 

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws