• NL
Gepubliceerd: 10-10-2022, laatst gewijzigd: 10-10-2022

Mijn Noordwest: inzage in uw laboratorium aanvraag

Noordwest stuurt al enige jaren een aanvraag voor het laboratorium, urine en overige materialen digitaal naar de laboratoria. Dit betekent dat u geen gedrukt labformulier meer meekrijgt. Hierdoor is voor u de inhoud van uw laboratorium aanvraag niet zichtbaar, oftewel wat wordt er precies onderzocht? Vanaf heden kunt u bij de polikliniekmedewerker aangeven, dat u uw laboratorium aanvraag wilt inzien in uw patiëntenportaal Mijn Noordwest. 

Waar vindt u uw labaanvraag? 
Met uw DigiD heeft u toegang tot uw patientenportaal. U vindt uw laboratorium aanvraag in de menubalk > knop ‘agenda’ > brief voor het lab.  
Staat uw laboratorium aanvraag in Mijn Noordwest, dan gaat het alleen om de lopende aanvragen. De uitslag van de afgehandelde aanvraag vindt u in uw portaal, namelijk bij ‘dossier > uitslagen > lab’.

Prikt u niet bij Starlet? 
Gaat u niet naar Starlet of naar Noordwest, maar naar een ander laboratorium (bijvoorbeeld Salt)? Dan krijgt u nog een geprint formulier laboratorium aanvraag mee. Geef dit dan door aan de secretaresse van de polikliniek. 

Deel dit artikel:

Laatst bezochte pagina's

U bent hier: Nieuws